Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do userów mpc ;-) tematy na FanPage

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;-)
Zostałam zatrudniona do firmy zajmującej się serwisem samochodowym (warsztat samochodowy) na posadę administratora FanPage oraz grafika, który automatycznie wykonywałby indiwidualną grafikę do postów.

Zalecenia są takie, by co tydzień pojawiał się nowy temat, o którym dyskutowałoby się na FB.

Np:

I tydzień- Stare samochody

II tydzień- Samochody widziane z pkt widzenia kobiety i mężczyzny. (porównywanie)

itd.

Otóż tutaj moje pytanko i zarazem prośba, o podesłanie, czy też wymyślenie jakiś ciekawych tematów, które można by poruszać co miesiąc na tym firmowych fanpage'u.

Muszą być one na tyle sprecyzowane i ciekawe, by mogły bez problemu pobudzać do rozmowy i przeglądania strony oraz przede wszystkim związane z motoryzacja ;-)
Nie muszę chyba dodawać, co się stanie z osobami, które będą robić sobie jaja w tym temacie ;-) Każdy na pewno z uśmiechem przyjmie prezent, lub dwa...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem szczery więc... skoro nie potrafisz sama tego wymyślić, nie nadajesz się na moderatora :x

A co do tematów: Wymarzony samochód, pierwszy samochód, najlepszy samochód jaki posiadałeś, co się stało z Twoim pierwszym samochodem, jak często naprawiasz swój samochód :D i takie tam :x

Nie wiem czy o to Ci chodziło ale ok.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jestem szczery więc... skoro nie potrafisz sama tego wymyślić, nie nadajesz się na moderatora :x

A co do tematów: Wymarzony samochód, pierwszy samochód, najlepszy samochód jaki posiadałeś, co się stało z Twoim pierwszym samochodem, jak często naprawiasz swój samochód :D i takie tam :x

Nie wiem czy o to Ci chodziło ale ok.

Mam już około 200 tematów oraz rozpisany tzw "biznes plan", ale jestem ciekawa, co jeszcze może do tego dojść ;-)

Może jakiś temacik, na który ja, posiadaczka samochodu i bywalczyni warsztatów bym nie wpadła ;-)

Opublikowano

Nie muszę chyba dodawać, co się stanie z osobami, które będą robić sobie jaja w tym temacie ;-) Każdy na pewno z uśmiechem przyjmie prezent, lub dwa...

W takim razie co dostana osoby podsuwajace konkretne i dobre pomysly?

Opublikowano

W takim razie co dostana osoby podsuwajace konkretne i dobre pomysly?

Podziękowania za podsunięcie pomysłu ? Nie wystarcza ...?

@top

Może jeszcze coś ze sportów samochodowych? F1, F2 itd. Jakieś nowinki odnośnie nowych bolidów, części, kto wygrał jakieś GP.

Opublikowano

Syrians@

Jeżeli nie chcesz odpowiadać i mi pomóc bo nie masz z tego żadnej korzyści, to nikt cie do tego nie zmusza.

Zamknij temat i po sprawie.

Gamus&Baby Buns.

Dziękuje, już coś podobnego mam ;-) jeżeli chodzi o formuły i ogólnie o sport, to raczej unikamy takich tematów. Jest to warsztat samochodowy i nie chcemy zbytnio zbaczać z kursu, tworząc gazetkę motoryzacyjną.

No chyba, że pojaw się jakieś naprawdę pikantne i ciekawe niusy ;-)

Opublikowano

Można wiedzieć ile Ci płacą za taką posadkę ?

Nie można :rolleyes:

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Kobiety za kółkiem, głupota na drodze, wiejski tuning, może coś takiego? :)

O WIEM WIEM! Rosyjskie(dziwne) nagrania drogowe :D Typu czołg na drodze i takie tam w Rosji o.O

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja proponuję

Dlaczego stare samochody mają wytrzymalsze silniki?

Starszy nie zawsze znaczy gorszy.

No to tyle na razie, po prostu lubię stare samochody dlatego takie tematy:P

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Napisz, że naprawiacie samochodu za darmo i od razu będzie multum wyświetleń a na warsztacie powiedzą, że najpierw trzeba wykupic jakiś pakiet czy coś ;d wiesz troche sciemy nie zaszkodzi :)

Dobra a tak na poważnie to poczytałbym ehh sam nie wiem :D, no trudne jest to twoje stanowisko ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Jak dostałas tą posadę? Chodzi gdzie ją znalazłas.

Tematy?

Np. 2 samochody i który lepszy, dlaczego (opinia użytkowników) .

Albo np. zdjęcie jakiejs częsci i kto zgadnie co to jest, lub do czego to służy :)

skpUo.png

Opublikowano

Wredzia Hajsik będzie xD

@Top

Myślę że co miesiąc powinnaś brać np 3-4 auta i porównywać z punktu mężczyzny i kobiety np :

Mazda RX7-Meżczyzna/Kobieta

Volvo C7-Mężczyzna/Kobieta

mam nadzieje że mnie rozumiesz.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Historia polskiej motoryzacji. Samochody starsze. Samochody tanie :U Nie mam pojęcia, to tylko luźne pomysły, bo nie ogarniam za bardzo :U

@EDIT 1669 postów heheheehh

shoob.png

Opublikowano

Sentyment do klasyki - analiza.

Więź między mężczyzną a samochodem, Gran Torino i inne dzieła filmowe.

Kultura na drodze.

Motocykliści, samobójcy czy pasjonaci?

Też w tym jestem do dupy :D

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Dziękuje bardzo za pomoc ;-)
Myślę, że jestem w stanie coś z Waszych propozycji zmodyfikować i wcielić w życie.

Za każdą przydatną podpowiedź wynagrodziłam lajkusiem.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...